## Friday Sept. 8<sup>th</sup>

## Class Meeting Schedule

0 Hour	6:35-7:30 (55 min.)	
Warning Bell	7:40	
1 <sup>st</sup> Period	7:45-8:40 (55 min.)	
Advisory	8:45-9:05 (20 min.)	
2 <sup>nd</sup> Period	9:10-10:00 (50 min.)	Freshman Class Meeting (Report to your 2nd period first for attendance and instructions for the first 15 mins. You will then be dismissed to head to the theatre).
3 <sup>rd</sup> Period	10:05-10:55 (50 min.)	Sophomore Class Meeting (Report to your 3 <sup>rd</sup> period first for attendance and instructions for the first 15 mins. You will then be dismissed to head to the theatre).
FIRST LUNCH	10:55-11:25	,
4 <sup>th</sup> Period	11:30-12:20 (50 min.)	
4 <sup>th</sup> Period <b>SECOND LUNCH</b>	11:00-11:50 (50 min.) 11:50-12:20	
SECOND LONCII	11.30-12.20	
5 <sup>th</sup> Period	12:25-1:15 (50 min.)	Junior Class Meeting (Report to your 5th period first for attendance and instructions. You will then be dismissed to head to the theatre).
6 <sup>th</sup> Period	1:20-2:15 (55 min.)	Senior Class Meeting (Report to your 6th period first for attendance and instructions for the first 15 mins. You will then be dismissed to head to the theatre).
Passing/Buses	2:15-2:25	